Hem ljuva hem

Heej!
Nu är jag äntligen hemma från Malmö och Köpenhamn och tänkte berätta lite om dagarna.

Det var kul i Malmö. Dock var det lite kallt och blåsigt på grund av stormen. Vi var på väg hem från stan och skulle till hotellet när det blåste som värst. Man kunde nästan luta sig fram så att vinden höll dig uppe. Helt sjukt! Dessutom var det helt omöjligt att gå med utsläppt hår om man då inte ville äta sitt egna hår, haha! Nä, det var bara så sjukt.

Igår, tisdags, åkte vi över till Köpenhamn. Och det var ju trevligt. Vi gick på massa mysiga gator och fotade. Vi gick även lite på Ströget och kollade i några affärer.
Förra året när vi var i Köpenhamn besökte vi ett jättemysigt café som vi även gick till denna gången. Måste erkänna, de har världens godaste varm choklad!

Idag gick vi runt lite i Malmö och fotade ännu mer men gick även in i några butiker. Själv hade jag ganska ont i fötterna och i benen så det var inte så roligt. Det slutade med att vi åkte till Stoff & Stil som sista affären och åt sedan på Subway. Och nu, äntligen är vi hemma. Bilresan hem kändes som en evighet.

Nu i under de här dagarna kommer det komma upp bilder från Malmö och Köpenhamn så det är bara att kolla in med jämna mellanrum. Ha det gött ❤

- tråkig och färglös bild men såg ut så när vi kom till hotellet, regn och rusk! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fritt fram att kommentera! :)