Studiedag

Heeej!
Idag är det studiedag och vi är lediga från skolan. Det är ganska skönt ändå. Nu blir det ju bara 4 dagar i skolan. I början av lovet tyckte jag det var dumt att vi skulle ha studiedag direkt efter lovet, den kunde ju ha legat lite längre fram...men det ångrar jag, haha!

Nu under förmiddagen har jag spelat sims och redigerat lite bilder. I eftermiddag blir det träning efter en månads uppehåll. Riktigt härligt att komma igång igen! Har bara blivit joggning och kastträning innan ju.

Nästa helg, den 9-10/11 är det träningsläger. Jag var på samma läger förra året och det var kul! Man lärde sig massa nytt och jag träffade även några nya vänner. Bara det inte blir lika kaos när vi ska gå och lägga oss. Förra året var det några utanför sovsalen som skrev att de skulle spränga byggnaden. De tryckte även upp rumporna mot fönstrena, haha! Mitt i natten kom också polisen och sa att det var lugnt och att vi bara kunde somna om...lätt för de och säga! Att ligga där på ett hårt gympagolv och somna om var inte så lätt och speciellt inte när det där hade hänt. Men allt kommer nog gå bra i år.

Ha en fortsatt bra dag, kram ♡

Blev lite mys med en bok och varm choklad också ♡ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fritt fram att kommentera! :)